Söğüt İlkokulu
SÖĞÜT MAHALLESİ DOĞANŞEHİR/MALATYA

VİZYON

6–14 yaş grubundaki öğrencilerimizi, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek. Adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olmak. Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek. Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.

MİSYON

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü sindirmiş, yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek. Araştıran, sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, bu bilgiyi paylaşabilen, iletişim kurma becerisine sahip, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen, yaratıcı, üretken, takım çalışmasına yatkın, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek. Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek.

NORMAL

BAŞLAMA : 08.30 BİTİŞ : 14.20